PRZEPISY

10 komentarzy:

  1. zaraz sie rozplyne... Takiego bloga szukalam!!!

    OdpowiedzUsuń
  2. Witam. Czy Pani jest wegetarianką ?

    OdpowiedzUsuń
  3. Hej :) Jakiego typu mąki żytniej używasz do wypieków?

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Mąki żytniej typ 720 :) Najczęściej firmy Melvit, o tej http://www.xn--spiarnia24-kjc.pl/maka-zytnia-do-wypieku-chleba-melvit-1kg.html
      Polecam!

      Usuń
    2. dzięki wielkie :)) w najbliższym czasie kupię bo niestety z pełnoziarnistej często wychodzą mi zakalce jak coś piekę ;) chyba nie mam do niej ręki :)

      Usuń
  4. Cudowna modernizacja. Co ja bym jadła na śniadanie bez Twojego bloga?! Powodzenia przy dalszych wspaniałych postach. :*

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Bardzo się cieszę, że się podoba! Dziękuję :)

      Usuń
  5. bardzo podoba mi się nowa odsłona spisu przepisów :)

    OdpowiedzUsuń

Co sądzisz o wpisie?
Jeżeli nie posiadasz konta Google, nie bądź anonimowy - podpisz się swoim nickiem lub imieniem.
Dziękuję za każdą pozostawioną opinię.